fredag 8 april 2011

Förberedelser

IMG_4000Mmm, choklad…

Det blev hemmagjord pizza till middag idag. Supergott! Det enda kruxet när vi gör det är att vi alla vill ha kebabsås på, jag äter aldrig pizza utan det. Så då får man gå in på Don Camillo och be att få köpa med sig några burkar sås och pizzasallad. Det är riktigt pinsamt och vi brukar i princip få dra lott om vem som ska behöva göra det. Haha!

Sambon gick till sängs tidigt ikväll då han ska upp och jobba extra på fabriken i morgon. Så Liam och jag ställde oss och bakade! Imorgon ska vi ju ha lite kalas här för Adde som fyllde år i veckan så mamma har bakat de där goda nötgrejsimojsarna idag och jag fick ansvaret över kladdkakemuffinsen till kaffet. Liam tyckte att det bästa med bakningen var att slicka ur skålen med chokladsmeten. Tur att han satt naken på diskbänken för han hade choklad från topp till tå!

Liam sover sen ett par timmar tillbaka och Adde har smitit ner till Peter. Så nu är jag alldeles ensammen. Funderar på att titta på en film och poppa lite popcorn. Njuta lite för mig själv!

2 kommentarer:

bagerskan sa...

Låter riktigt mysigt!
Han vill inte ha nån tårta då... *ler*

Sen undrar jag lite gällande dina tänder o tandlossningen, vad ska läkaren göra för att du inte ska tappa dom? Jag hade en lös tand hos tandläkaren sist och fick göra en rotfyllning, klart orolig över att fler tänder är på väg att lossna...

Massor med kramar till dig o familjen, kram Karin

Carola sa...

Varför gör ni inte egen kebabsås? Finns ju en massa bra recept, ju...

Kladda med smet är en favorit här också, tjejerna är väl aldrig så tysta som när de har en skål och varsin slev att slicka rena... *s*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam