lördag 16 april 2011

Måla, måla, måla…

IMG_4587Liam (i sin söta stjärnmössa från Smultronbyn) och grannflickorna leker!

Efter sovmorgon och långfrukost gick Liam, jag och Adde ut i det härliga vädret. Liams mormor (och Peter) var i full gång med att måla om fasaden och farstubron på hennes sida om huset vi bor i. Vi hjälptes alla åt att blaska på färg och piffa upp vårt slitna hus. Liam däremot hade roligt med grannflickorna under tiden. Dom spelade tennis och fotboll och hade skoj. Och så var ju mitt lilla charmtroll i centrum hela tiden!

Målningen är nästan klar i alla fall, ska hjälpa henne lite imorgon också så hon får det färdigt. Men någon mer målning idag blir det inte! Liam har precis vaknat upp från sin middagslur och det är dags att börja med middagen. Ikväll ska vi kalasa på inbakad fläskfilé (bland det godaste som finns), råstekt potatis och champinjonsås. Mums!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam