torsdag 7 april 2011

Färdigstädat för idag

IMG_3958

Trots att Liam och jag tog en lång härlig sovmorgon har jag hunnit med så satans mycket idag. Vår nedervåning är äckligt ren efter damning, putsning, dammsugning, moppning och gardinbyte. Supefint! Dock är jag inte helt säker på att det kommer förbli rent speciellt länge till. Jag har ju trots allt fyra pojkar (sambo, son, hund, bror) i huset!

Men jag ska i alla fall ge mig en klapp på axeln och njuta av de goda bakelserna som mamma kom in med i förmiddags; nötgrejsimojs med vaniljkräm, vispad grädde och clementinklyftor. Det är jag fan värd!

3 kommentarer:

Life Of An Angel sa...

Gott det ser ut!! Duktig du är som städat och fejat. Jobbigt när man håller på och städar men det känns alltid grymt bra efteråt :)

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Mm njut för mig med! =)

Therése sa...

Duktiga ni är. Dom där bakelserna såg grymt goda ut. Kan man be om ett recept kanske. Alltid kul att bjuda på något nytt. Ta hand om er.
Kram /Therese

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam