fredag 8 april 2011

Busskille

IMG_3987Liam (som invigde sina fina nya stövlar från Crocs idag) och morbror Adde åker buss!

Idag har Liam, jag och Adde varit en sväng i Lessebo. Hade ett inbokat möte på Ams och eftersom sambon har bilen till jobbet fick vi ta bussen. Liam har aldrig åkt buss förut (bara tåg) så det var en ny upplevelse för honom. Han satt och tjoade “wiiiiiiiieeee” hela tiden och var allmänt supergullig.

Nu ligger han helt utslagen på soffan och tittar på Toy Story. Han vägrar fortfarande att sova middag så kanske är det så att han helt enkelt börjar bli lite för stor för det. På dagis duger det dock fortfarande men där går det ju på rutin.

3 kommentarer:

tarja sa...

Tänk vilket äventyr att få åka buss! ;)

Anonym sa...

Mysigt att åka buss ju! :)

Sv: Ja, men gör det! De var ju så snygga så jag inte kunde motstå, men 30% på ett köp hade ju inte heller varit helt fel, för de hade ju massvis att välja på! :D

Nina sa...

haha han är lik theo. tjoar då han åker buss å kollar på toy story :P

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam