fredag 15 april 2011

En utedag

Solen skiner som attan och då kan man ju inte sitta inne, så Liam har varit ute och lekt i timtal. Han har premiäråkt sin lilla rutschkana som stått i källaren hela vintern, sen har han jagat Diesel med sopkvasten, kastat boll, fikat på äpple och kaka, druckit saft, provsuttit mormors solstol och såklart skitat ner sig lite!

Men vi fick faktiskt bege oss in nu, det blåste riktigt kallt och mer sjuk vill jag inte bli. Har hostat som en idiot under hela natten och snoret rinner. Aldrig får man vara riktigt frisk! Innan vi fick Liam var jag immun mot allt vad sjukdom hette men nu åker man på både det ena och det andra. Hujedamej. Jag får kurera med hostmedicin och vila i helgen helt enkelt!

IMG_4537IMG_4575IMG_4536

4 kommentarer:

Nina sa...

hihi matchar sin solstol. så fin färg :D

äppelblomman sa...

Underbara bilder o underbar mössa han har!
Kram K

Evelina - Mamma till Meja Lee sa...

Han är så otroligt söt din son!

Evelina Patron sa...

Vackra fina pojke!!! <3

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam