lördag 30 april 2011

Valborgsmässoafton

Vår valborg har firats tillsammans med Therese, Tommy och deras lille Alex samt Jens, Milla och lille River. Det blev en tur till brasan givetvis där barnen busade runt och hade roligt. Därefter fortsatte vi hem till Tommy och Therese där barnen fortsatte busa, äta chips och dricka saft. Riktigt kalas, med andra ord!

Liam, Alex och VeronicaSambon, Liam, Niklas, Therese, Alex och Tommy Simon och LiamNikita, André och Nemo Liam, Alex och VeronicaMajbrasanLiam, Alex och RiverRiverLiam och RiverRiver, Jens, Milla, Tommy, Liam och SimonRiver, Milla och LiamTurturduvorna Therese och Tommy

5 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Vilka underbara busbilder! Och visst minns man hur skoj det var med majbrasa .. älskar att man får återuppleva det igen genom barnen :)
Kram

Carola sa...

Visst hade det vinnande rummet bra förvaring, men tävlingen gick ut på det snyggaste barnrummet, inte det mest praktiska. De tavlor som syntes såg ut att vara inramade affischer, sådant känns opersonligt när de är så icke-originella tycker jag. Sedan tyckte jag det kändes alldeles för sterilt, det bjöd inte in till lek. Men det är min åsikt, såklart!
Det rummet som fick 570 röster, eller det som fick 428 kändes betydligt mer inbjudande för barn enligt min mening.

Anonym sa...

Vilken trevlig valborg det låter som, med härliga och livliga bilder som vanligt! :) Märks verkligen att våren har kommit medan jag varit borta!

alexandra mamma till tove sa...

ni ser ut att ha haft en toppen valborg :)

vi försöker så gott det går med pottränandet.. Men jag tycker det är svårt när vi inte kan låta henne gå bar om rumpan på gården.. hade varit så mycket enklare om man hade haft en uteplats.

alexandra mamma till tove sa...

barnens zoo är inte så stort den är några grisar, kaniner, och lite fåglar sen ponny ridning. så det är ju inte så mycket men det lilla uppskattas så enormt av tove..

Ölands djurpark är ju enormt.. tror våra kids skulle tycka det blev för mycket att åka dit.. det blir ju så enormt mycket intryck..
har ni inte någon bondgård eller 4h gård som ni kan besöka??

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam