tisdag 5 april 2011

Trotsig morgon

IMG_3822 Vår trädgård fylls sakta men säkert upp med vackra vårblommor…

Liam var en riktig lite grinputte i morse. Han skulle absolut inte åka vagn till dagis och efter mycket tjat gav jag upp. Han fick gå själv bredvid mig och Diesel. Dock var det visst inte så himla kul i alla fall sen, sista biten var det tårar och jag fick bära honom. Men så fort vi kom in till dagis blev han glad igen!

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, sen blir det lite städ, en dusch och annat smått och gott innan lillebror och jag ska åka in till Växjö. Klockan tre ska jag nämligen bli rånad av en specialisttandläkare. Stort grattis till mig!

4 kommentarer:

Carolina sa...

Härlig ålder våra små är i... Isabella är precis likadan, hon blir helt vansinnig när hon inte får som hon vill... ser inte direkt fram emot tonåren! ;-) kram!

Tess sa...

Sv: Tack så mycket för din kommentar!

Jag tycker det är jätteroligt att blogga och jag gjorde precis som du, Skrev inlägg och förinställde dom. Så jag tycker inte det var själva mitt bloggande som tar tid utan det var det att jag ville få så många besökare som möjligt och tillbringade därför otroligt mycket tid på andras bloggar.

Kommer nog snart börja blogga igen bara för att det är så roligt;-)

Kram

LILITH - Sveriges mest menlösa blogg sa...

Trots är alltid lika kul. Jag fasar för när min dotter blir tonåring när man ser till vilka utbrott hon kan få nu.

Nina sa...

underbart med trots! :P theo har ju kört på sen i somras. trodde det skulle bli bättre men det blir bara värre å värre.. just nu säger han nej till allt. även om han inte menar det?? heeelt ologiskt. å man förstår inte heller hur han tänker. så jaa snacka om man gissar sig till hälften :P

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam