lördag 23 april 2011

Vår påskafton

Utebus hos gammelmorfar!

Klockan två var vi framme i Skruv hos Liams gammelmorfar och bonusgammelmormor. Satt ute i solen och hade det gott innan middagen. Hela deras förråd var full av roliga leksaker som vi tog fram till Liam. Bland annat en trehjuling som vi även fick med oss hem, mina småkusiner använder den inte längre så det var ju perfekt!

Efter middagen somnade jag i soffan, mådde illa och var inte alls på topp. Fick sova i två timmar innan jag masade mig upp och var lite social innan vi skulle åka hem. Jag vet inte vad det var som fick mig att må dåligt, men förhoppningsvis slipper jag känna av det mer i kväll. Det blir en lugn och mysig fortsättning på vår Påskafton med andra ord.

1 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Vilken gullunge han är Liam!!
Och kul med en cykel. Den kan jag tänka mig blir en favorit i sommar :)
KRAMAR

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam