lördag 30 april 2011

Kosta Veteranmarknad

Det blev såklart en tripp till Kosta Outlet där det idag varit veteranmarknad med finbilsparkering. Man blir ju tokig av att se alla gamla fina bilar och längtan efter drömbilen blir bara större och större. Några känningar från “den gamla goda tiden” när vi var ute på cruisingar och träffar sommar in och sommar ut stötte vi också på i vimlet.

Liam tyckte dock inte det var jätteroligt och jag var så hääääär nära på att låta honom få en ansiktsmålning. Han såg inte så entusiastisk ut men tyckte att dagiskompisen River och hans storebror såg festliga ut i sina målade små ansikten. Istället tog vi en fika i Rondellen och därefter lek i lekparken – mycket roligare tyckte Liam!

Cadillac Fleetwood -59Veteranmarknaden och finbilsparkeringenLiam och morbror framför en Cadillac Coupe de Ville -59Alvin och River i sina fina ansiktsmålningarPeter och AddeLiam och mormor vid en StingrayDags att fikaPeter och AddeLiam och mormor

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam