fredag 15 april 2011

Lite fredagsmys

IMG_4584Mammas lille tröttis…

Kvällsmyset med min lilla familj blev väl inte direkt långvarigt denna fredag. Efter att vi ätit tacos somnade Liam som en liten stock i soffan. Han var såå trött och orkade inte hålla de små blå öppna mer. När han burits upp tittade sambon och jag på ett avsnitt av Mordkommissionen, danska serier är ju så sjukt bra! Men sen var det marsch i säng för honom redan vid nio-tiden. Han ska jobba övertid imorgon på fabriken och skulle visst stiga upp omänskligt tidigt. Stackarn.

Så kvar är jag. Helt ensam. Har nu hunnit göra lite bloggdesign men känner för att slänga mig i soffan istället. Titta på en film kanske? Och smaska på lite chippe och dippe? Japp. Så får det bli!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam