tisdag 19 april 2011

Sneakpeek

IMG_4786En liten sneakpeek på min gullebulle!

De underbara bilderna från fotograferingen hos Ateljé Sofi i Kalmar var färdiga att hämtas för en vecka sedan. Det har ju varit full rulle så vi har inte kunnat åka dit och hämta dom, istället fick min svägerska svänga förbi åt oss. Och så idag, efter begravningen, fick vi dom äntligen! Fy sjutton vad vi är nöjda!

Vi beställde en stor avlång ram (30x150 cm) med 9 stycken mindre bilder i, den ska hängas upp över soffan i vardagsrummet så att den verkligen syns. Vi tog också en större kvadratisk ram (40x40 cm) med en svart-vit förstoring på vårt hjärtegull. Har inte bestämt vart vi ska ha den ännu men gissar på att det blir i matsalsrummet.

Vi beställde även tre stycken förstoringar som vi idag gav till min mamma. Hon fyller nämligen år den 1:a maj och självklart ska hon få lika fina bilder som vi! Och gissa om mormor blev glad? Stolt som attan!

1 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Så söt han är =)
Klart mormor blev glad för såna fina kort!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam