fredag 22 april 2011

Glad överraskning

IMG_4941Thessan och Sandra i mörkret!

Vad paffa vi blev när det knackade på dörren vid nio-tiden. Utanför stod Sandra, Thessan och lille Alex! Sandra och jag gick i samma klass på högstadiet och har inte träffats på säkert fyra år. En riktigt kul överraskning med andra ord! Vi hann prata en massa minnen medans barnen lekte men sen snodde dom min sambo och begav sig mot Glasbaren. Han skyllde på att Thessans Tommy, Sandras Frippe och Niklas “tvingade” honom att komma dit. Jomenvisst! Haha!

Liam är fortfarande vaken, vi har slarvat som attan med hans sovrutiner den här helgen. I skrivande stund tittar han på Toy Story och smaskar på påskgodis. Choklad runt heeela munnen! Men nu är det dags att borsta tänderna och natta honom. Jag gissar även på att sambon kommer ha kul på Glasbaren och stanna en stund så jag ska hyra mig en film och poppa lite popcorn!

1 kommentarer:

Nina sa...

Glad påsk!!!! =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam