onsdag 20 april 2011

Liams nya vårmössor

IMG_4797Mössorna “Farmen” och “Djungel” från Smultronbyn Träleksaker!

Nej, man kan faktiskt inte ha för många mössor! Inte Liam i alla fall, inte när det finns så otroligt många färgglada mönster att välja mellan. Jag är verkligen tokig i barnmössor – bästa accessoaren ever!

Liam och jag hade turen att vinna ett presentkort på 250:- i en bildtävling som Smultronbyn Träleksaker höll på sin facebooksida för ett tag sedan. (Tusen tack till alla söta som röstade på vår bild!) I måndags gjorde jag en beställning och idag kom paketet i lådan, alltid lika bra service! Mössorna var ju superfina också och eftersom Liam är tokig i djur blev det såklart två stycken med djurmotiv på – båda lika färgglada och fantasifulla!

5 kommentarer:

Emma - mamma till Meja och Alvin sa...

Underbara mössor. Älskar Smultronbyns saker :)

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Tycker också om mössor - finns ju massor!!!
Dem här var super coola - Theo vill med ha ;)

En pojkmammas vardag sa...

Jätte fina mössor! Gillar den med djungelmönstret .. hade inte mina rackarungar haft galet många mössor redan har jag klickat hem dom ;)
Kram

Maria sa...

Eller hur man kan inte ha för många mössor :) Du kanske kan tänka dig hur många min son har. Sydde en senast igår till honom :)

Vad kul att du är nöjd med ditt köp!

Grad påsk.

Andrea sa...

Tyget till höger är så ljuvligt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam