tisdag 5 maj 2009

» viktminskning

Jag glömde ju förstås att berätta om min lilla viktminskning. Jag vägde mig i tisdags hos Pia på MVC och för att vara riktigt säker ställde jag mig på vågen även hemma. Bara för att kolla att vår stämde. Idag på morgonen, en vecka efter, klev jag upp på vågen för att se om det hänt nåt. Jodå, det hade det! 3 kilo har runnit av mig, inte så pjåkigt för en cocacolaoman som jag va? Någon speciell diet kör jag inte med, går efter min egen helt enkelt. Försöker äta lite var tredje timme och har helt skippat bröd, pasta, potatis och liknande. Istället för att dricka cola har jag nu gått över till kranvatten, förutom idag då jag kände att jag behövde en gnutta kolsyra så det fick bli lite Loka med citronsmak. Men ja, jag känner mig ganska nöjd men det är lååång bit kvar till målvikten. Som tur väl är så gör Simon och jag det här tillsammans, annars hade det aldrig gått.

3 kommentarer:

Anonym sa...

där ser du. det fixar du,gumman,kram mamz

bagerskan sa...

Stort grattis, bra kämpat!!
Kram Karin

Simon sa...

du är duktig från att druckit en massa cola till ingen alls det är starkt gjort. oroa mig lite för helgen men vi får försöka hitt på något gott att äta. Puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam