måndag 4 maj 2009

» rebells nya husse?

Så hur gick det då med Mats igår? Super! Han tokälskade Rebell och dom busade hela tiden. Dom passade så bra ihop med på något sätt. Rebell följde i alla fall med honom hem till Orrefors för att vara där några dagar på prov. Vi skickade med alla hans grejer också, foder, mjukmat, ben, godis, leksaker, halsband, nosgrimma, koppel och matskålar. Än har inte Mats ringt så det kanske är ett gott tecken?
Diesel verkar inte bry sig speciellt mycket om att Rebell inte är hemma. Han sover mest och njuter av att få ha oss ifred verkar det som. Jag var nere på Arken Zoo i Emmaboda idag också och köpte en ny krok att ha ute. Så kan Diesel härja runt i lina bäst han vill. Har även gjort i ordning en leklåda med massor av leksaker och bollar att ha på verandan, bara välja och vraka.

Tommy var här för en stund sen och lämnade lite prylar som Lisa hade glömt i Kosta, så snart kommer hon och svärfar för att hämta dom här.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam