söndag 17 maj 2009

» lugn söndag

Jahaja, Norge vann överlägset igår. Simon sa att den var favorittippad men efter att ha hört den så förstod jag aldrig varför. Visst visst, jättegullig kille men jag fattar inte hur alla kunde fastna för just den låten. Var det texten? Refrängen? Ingen aning och jag måste vara den enda i hela Europa som tycker den var helt åt helvete kass. Så. Nu har jag sagt det. Men samtidigt så ska man ju inte klaga. Kul att vårt grannland vann och skönt att grannröstningen inte var så extremt påtaglig i år.

Jag har förresten åkt på en förkylning och halsont. Det var knappt man kunde sova i natt. Jag är rädd att Liam blivit nersmittad också för även han har varit lite snorig idag. Vill verkligen inte att han ska bli sjuk igen.
Så det blir en lugn söndag för oss. Igår pratade vi om att åka in till Nybro och handla men det kanske är bäst att hålla sig hemma. Men vi får se, kanske får man ett ryck sen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med, fattar inte alls att den kunde vinna så överlägset... :)
/Bloggföljare

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam