lördag 30 maj 2009

» snart så…

Nu är Simon och jag hemkomna ifrån Kosta. Liam var hos sin mormor medans vi förberedde allt i sockenstugan. Borden är iordningställda och dukade. Servetterna är vikta och blommor står på borden. Smörgåstårtor, efterrätt, frukt och grönt som smörgåstårtorna ska dekoreras med och all dricka står nu och väntar där i kylen. Nästan alla (våra, mammas, mormors, Lisas, Addes och Tommys) presenter står på presentbordet och väntar på att få bli öppnade.
Det tog oss ca 2 timmar att göra färdigt allt och efteråt åkte vi hem till mamma igen. Vi bestämde att Liam skulle få sova där inatt så blir det lite mindre stress för oss i morgon bitti. Vi har sagt att Simon, jag och Diesel ska försöka vara framme i sockenstugan framåt 7 imorgon. Morfar och Lucia kommer vid 8 för att hjälpa mig dekorera tårtorna, tack gode Gud! När dom har anlänt så ska Simon åka och lämna Diesel på hunddagiset och sedan hämta Liam hos mamma så hon får duscha och göra sig klar i fred. Hoppas det inte tar för jävla lång tid att göra klart tårtorna bara!Klockan 10 ska vi vara i kyrkan och få på Liam dopklänningen och gå igenom allt igen.
Pratade med pappa innan. Han ska filma med vår videokamera på dopet men sen kom vi på att Chrille har ett stativ som vi kunde låna så det enda han behöver göra är att rikta den mot oss när vi går in, filma gästerna lite och sen rikta den mot dopfunten där alla står. Sen har vi varit lite oroliga för det här med systemkameran. Chrille, the pro, skulle egentligen ta massa fina bilder men dom kan ju tyvärr inte komma. Funderade på om Nadde eller Jörgen kunde men dom var/är(?) i Ullared och shoppar loss och man behöver ju visa lite hur den fungerar och så. Men sen kom jag på att Arne kunde ju kanske fota så nu är han lite smått upplärd!

Shit, vad jag längtar tills imorgon kväll. Bara åka hem, ta det lugnt och låta Liam leka med alla fina presenter.

1 kommentarer:

Christian Franksson sa...

Hejsan. Hoppas att allt gick bra idag. Hehe "the pro"? Det får man tacka för. Hoppas att det blev bra bilder iallafall och att stativet inte rasade ihop. /Chrille

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam