torsdag 14 maj 2009

» doggysitter

Så fort Simon och Diesel kommit hem från hundpromenaden så är det dags för mig att ge mig av. Ska nämligen till Kosta för att hämta Rebell. Adde var så snäll och tog med honom efter att dom varit här igår. Måste säga att det varit såå luuugnt och skööönt när han inte varit hemma. Det blir en helt annan miljö, avslappnat liksom.
Det var ju snällt av Adde att ge oss lite avlastning, om så bara för en dag. Synd att han pluggar och jobbar så mycket annars hade han kunnat haft Belle på heltid, muahahaa. Fast det hade nog inte mamma velat i och för sig…

Har mailat till Hundomplaceringsgruppen i Kalmar för att höra om dom skulle vilja hjälpa oss med att hitta ett nytt hem till Rebell. Håller tummarna att dom hör av sig så fort som möjligt. Pratade även med Hundskyddsföreningen Hundis nu i veckan. En ganska bred organisation med utsträckning över hela Sverige. Men kunde dom hjälpa oss? Nepp!
Hoppas, hoppas, hoppas att allt det här löser sig snart…

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam