tisdag 5 maj 2009

» hemma

Nu har vi nästan precis ramlat innanför dörren. Liam somnade i bilen och han sover fortfarande i sin bilbarnstol med ytterkläderna på. Vill inte börja klä av honom om han skulle vakna. Bäst att låta honom sova ut litegrann.

Allt har gått bra i alla fall. Vi var inne på mottagningen kl 12:15. Vi hade tid kl 13 men man skulle vara där en halvtimme innan så dom kunde kolla vikt, längd, EKG, blodtryck och saturation. Allt såg fint ut och sköterskan var jättetrevlig. Efter att Liam ätit lite kom läkaren, en skånsk gubbe. Han lyssnade på hjärtljuden och ville att vi skulle följa med till ett annat rum för att göra ultraljud. Det gick också bra, Liam var jättesnäll och tyst hela tiden. Läkaren sa att han hade blåsljud men inget allvarligt hjärtfel och att vi inte behövde oroa oss. Tack och lov!
Vi pratade även om Malign Hypertermi som Liam borde ha eftersom det är ärftligt. Läkaren lovade att skriva till anestesi i Lund för att se när dom vill göra ett muskelprov. Sen skulle jag höra av mig i slutet av sommaren för att se vad som har hänt och vad dom har kommit fram till.

Jag undra som en flundra när Mats tänkt höra av sig? Han håller oss rejält på sträckbänken. Förhoppningsvis så ringer han ikväll, eller ska vi ringa honom? Han borde ju höra av sig så fort han bestämt hur det blir, och det kanske han inte har gjort än. Men men, vi får se hur det blir.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam