lördag 2 maj 2009

» kosta del sol

Klockan 15 ska vi vara hos turturduvorna Nadde och Jörgen i Kosta. Vi ska grilla ute i solen och ha det trevligt. Även Jörgens föräldrar och bror skulle komma samt hans barn. Tror jag, eller så missuppfattade jag Nadde.
Det tråkiga när man ska iväg är att man måste hem igen till hundarna redan efter 6 timmar, lite trist att man inte kan få slappna av och ta det som det kommer liksom. Det blir skillnad sen när vi hittat en familj till Rebell, så kan Diesel följa med överallt igen. Bara ta med sig kroken och linan så kan han springa lite som han vill i trädgården.
Imorgon kommer kanske en kille och kikar på Rebell, Tommy heter han. Bor i Kalmar med sin dotter och deras valp, Chippen, på 6 månader. Han ville hitta en kompis till Chippen och Rebell var av nästan samma ras som honom och dom hade nog passat bra ihop. Men mer vet vi imorgon om han kommer.
Fick även ett mail från en kvinna på 47 år, förtidspensionär som har all tid i världen. Det bästa var väl att hon inte bodde långt härifrån utan på landet i Orrefors. Då kan ju vi hälsa på ibland och kanske vara hundvakter någon helg om hon skulle behöva det. Men vi får först och främst se om hon vill komma och titta på honom.

Nu blir det till att fixa det sista. Tzatzikin är färdig, köttet är marinerat och Liams grejer är packade. Hundarna behöver en rejäl promenad innan avgång och jag själv skulle behöva en rejäl make-over..

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam