tisdag 5 maj 2009

» lilla hjärtat till doktorn

Senast halv 12 ska Liam, jag och mormor åka in till Kalmar. Vi ska till sjukhusets barn- & ungdomsklinik där en läkare ska undersöka Liam för hans blåsljud på hjärtat. Jag hoppas att allt kommer att gå bra. Hade gärna velat ha med mig Simon men han jobbar ju eftermiddag denna veckan, så det fick bli mormor istället. Frågade mamma först men hon hade lektioner hela dagen. Hon är ju något lugnare än mormor som har en tendens att oroa sig för minsta lilla och samtidigt göra mig orolig. Hade tänkt fråga Anna om hon velat följa med men Chrille jobbar samma skift som Simon så hon måste ju såklart vara hemma med Alvin.

Just nu ligger Liam och nanar. Får hoppas han vaknar snart så det inte blir så stressigt med mat och påklädning innan avgång. Det brukar ju ofta bli det i den här familjen…

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam