måndag 11 maj 2009

» vaccination

Har varit på BVC idag med lillplutten, det var nämligen dags för hans tremånaders-vaccination. Första sprutan i hans vänstra söta, lilla ben gick jättebra, han sa ingenting. Sen var det dags för en spruta till i högra benet, den var däremot lite värre. Agneta förvarnade om att den svider till och kan göra ont. Såklart blev han lite ledsen och ville gosa och bli tröstad. Eftersom dom ofta kan få feber efteråt så har han fått lite Alvedon och har legat och vilat i sin säng sen vi kom hem vid kvart i tolv. Bäst att låta han vara ifred i lugn och ro så han blir piggare fortare.

Vad har hänt mer idag då? Jag har lekt duktig hemmafru. Dammsugit hela ovanvåningen och storstädat i badrummet. Inte ett dammkorn så långt ögat kan nå. Håller just nu på att tvätta våra täcken, kuddar samt sängläder och ska snart renbädda och göra det fint i sängen.

Ska in i vardagsrummet till Simon nu och bråka om vem som ska åka och handla. För det är nog något av det tråkigaste jag vet! Speciellt när man inte har den blekaste aning om vad man ska ha till middag. Nu är det extra svårt med när jag varken äter bröd, potatis, pasta eller ris. Kanske skulle grilla lite idag? Det hade varit gott. En köttbit och en god sallad. Mm, får se vad gubben säger om det.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam