måndag 25 maj 2009

» en förtjusande man

9789113019338Böcker är inte riktigt min grej faktiskt. Inte idag i alla fall. Jag är mer en Uti-Vår-Hage-typ som kan sitta på dass i timmar och bara garva åt Falós idiotiska upptåg. Sån är jag. Men under Simons och mitt första år tillsammans så gjorde han slut och det varade i 3 månader. Det tog förbaskat hårt på mig. Den första månaden var hemsk. Jag åt inte, gick inte ut, bara gömde mig på mitt rum med mina böcker av Marian Keyes. Jag streckläste alla hennes böcker en efter en. Jag kunde läsa ut en på mindre än två dagar. Jag försökte liksom glömma honom och det faktum att han sårat mig så djupt och istället för att ta tag i det – förlåta och glömma - så gömde jag mig och försvann i böckernas värld.
Marian Keyes och alla hennes underbara karaktärer räddade mig. Underbara böcker fyllda med spänning, dramatik, romantik och en stor portion humor.

Jag blev totalt överlycklig nu när jag fick se att hon kommit ut med en ny bok. Som jag väntat och längtat! Veckans självklara vill-ha-pryl!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam