onsdag 6 maj 2009

» busväder

Sicket väder vi har fått va? Men man ska väl egentligen inte klaga. Ganska mysigt faktiskt, då kan man hålla sig inne och bara mysa. Och så slipper dona ute i trädgården!
Hoppas det blir fint väder nästa vecka när Simon jobbar förmiddag. Då kan Anna och jag åka ner med Ninja och Diesel till grusgropen så dom för leka och bada. Ska försöka lura hit Lisa med så Diesel får leka med Bamse. Bäst att börja låta dom vänja sig vid varandra innan det är dags för midsommar. Vi ska nämligen ha dom på hunddagis i Gunnarsmo då. Vi har bokat en bur för två hundar och Lisa en bur för en hund. Men om Mats köper Belle så kan ju Lisa säga upp sin så Bamse och Diesel kan dela. Sparar man lite pengar med och så slipper dom sitta själva i en varsin.

Mats har inte hört av sig än. Rebell är inne på sin tredje dag (söndagen räknas inte) i Orrefors. Vill så gärna veta hur det har gått och om han bestämt sig. Hör han inte av sig kväll så kommer jag nog ringa. Eller.. jo, det gör jag.

Liam ligger och nanar för fullt nu i sin spjälsäng. Hann ta några bilder på honom innan det var dags att somna in. Min gulleplutt på bushumör!

IMG_1684 IMG_1690 IMG_1676 IMG_1679 IMG_1681 IMG_1683

2 kommentarer:

Simon sa...

sicken lite busunge på bilderna...klarade provet ringer sen. puss

Amanda sa...

Vilken goding! ^^

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam