tisdag 26 maj 2009

» nytt hem

Christoffer har varit här idag. Ägarpapprena är påskrivna och Rebell fick följa med honom hem. Känns fantastiskt skönt att vi äntligen hittat ett hem åt honom. Nästan hela hans familj följde med för att hämta Rebell. Även Christoffers mammas lilla tik på 7 månader, supersöt! Jag tror hon har en hund till och hans pappa och sambo har också två hundar. Så kompisar kommer i alla fall Rebell att få leka med! Vi ska hålla kontakten nu via telefon och mail för att se så att allt går som det ska och att han trivs. Håller tummarna!

Det var ju föräldragruppen i förmiddags men eftersom hela familjen fortfarande är förkylda så ville vi inte riskera att smitta ner alla andra bebisar också. Liam hostar och nyser hela tiden tycker jag. Alvedon får man ju bara ge upp till 2 dygn med så det är bara näsdroppar som gäller nu. Hoppas min lille plutt blir frisk snart. Simons förkylning däremot blir bara värre och värre. Sa till honom vid halv fem i morse att han skulle stanna hemma från jobbet men det ville han ju inte. Men imorgon ska han inte jobba i alla fall, bättre att vila och bli frisk fortare.

Snart är det dags att kika på Desperate Housewives, yeay! Ett avsnitt i veckan är på tok för lite faktiskt.

Imorgon ska vi till kyrkan och förbereda allt inför söndag. Det börjar närma sig med stormsteg och vi har knappt planerat någonting. Familjen Sölkorv, det är vi det.

1 kommentarer:

Simon sa...

Jag kanske ska jobba beror på hur det känns imorgon bitti...puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam