onsdag 20 maj 2009

» fika hos familjen rålin-amaya-chevez

Idag har Liam och jag varit i Kosta och hälsat på Sara, Oskar och lilla Veronika. Längesen jag träffade Sara nu, tiden går så fort och det kommer alltid något emellan.
Lilla Veronika har redan hunnit fylla 1 år och det känns som om det var igår vi gick på hennes dop. Men om två månader ska lilltjejen få ett syskon! Tror det blir en pojke den här gången men man vet ju aldrig!
Men vi hade det trevligt tycker jag. Liam och Veronika lekte tills dom var helt slut och somnade båda två. Då passade vi på att fika, prata och röka i lugn och ro. Timmarna rullade iväg ganska fort och Liam började bli lite grinig, antagligen för den lilla förkylningen han har fått plus att han var rejält trött även om han sov en stund hos Sara. Hade planerat att åka och handla innan färden bar av hemåt men det blev bara kinkigare och kinkigare. Tänkte att det var bäst att åka till mamma där jag kunde försöka natta honom. Han var jätteledsen och det tog dölång tid innan han somnade. Jag sjöng, vyssade, vaggade, masserade magen om det var magknip som var problemet. Men han var bara väldigt övertrött då han knappt sovit på hela förmiddagen. Var rädd ett tag att han börjat tykännas. Simon har ju haft han nästan hela tiden nu under de här dagarna jag varit sjuk och tänkte att han kanske ville att Simon skulle natta honom istället. Hur dålig känner man sig inte då som mamma?
Jag har i alla fall lärt mig att höra skillnad på hans olika gråt. Det här var verkligen trösta-mig-till-söms-gråt och totalt hjärtskärande att lyssna på. Nu när han har fått tårar med så är det nästan ännu värre, det riktig gör ont i mamma-själen när man tittar på honom och ser tårarna rulla ner för kinderna. Man vill bara hålla om, trösta och tala om att allt kommer bli bra.
Till slut så somnade mitt lilla under äntligen. Han fick ligga och mysa med sin mormor i sängen medans jag åkte upp till affären och handlade middag för kvällen.

Imorgon är det dags för marknad i byn. Nadde och Jörgen kommer runt 12-13 sen ska vi gå neråt och titta om det är något att ha. Om inte annat så träffar man väl lite folk. Simon kommer nog tycka det är kul att visa upp Liam för dom som ännu inte sett honom också.
Efter marknaden ska vi in till grannen och grilla. Är det fint väder blir det nog även lite kubb-spel vilket alltid är trevligt!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam