onsdag 13 maj 2009

» strååbärri kejk

Nu har precis mormor gått. Hon har suttit barnvakt medans jag varit ute på en långrunda med hundarna och så passade jag på att ta en dusch när hon ändå var här. Man får ju inte vara dum!

Idag ska vi till morfar och Lucia i Skruv. Vi ska planera lite inför det kommande dopet, Lucia ska nämligen hjälpa oss med maten. Hon ska göra 2 stora smörgåstårtor, mums!
Vi har pratat om efterätt också. Tänkte först slå till med en fin tårta från Johanna på Café Emma men sen kom mamma med ett annat förslag, att hon skulle baka istället. Hon hittade farmors gamla (extremt hemliga, muahaha) recept på jordgubbstårta och ville göra två sådana. Självklart kära mor! Den är underbart god. Jordgubbar och grädde, då är det sommar om nåt!

Nu ligger Liam och nanar i sin säng och hundarna är ganska utslagna dom med. Jag tänkte jag skulle passa på att damma och dammsuga här inne i data-/gästrummet sen ta itu med lite disk.

IMG_1783

1 kommentarer:

Simon sa...

En del har det bra....som kan sova mitt på dagen ;) Puss på er båda två

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam