söndag 10 maj 2009

» bad dog

Jag har inte hunnit sitta här någonting i helgen. Det har hela tiden krockat med en massa annat oförutsett. Som till exempel problemet med Rebell. Vi skulle åkt till Mats idag för att skriva över papper och säga hej då men det blev inte som vi hade tänkt oss. Istället ringde Mats igår och bad oss komma och hämta honom. Varför? När Mats skulle till affären en halvtimme så blev Rebell hyperhispig och jättenervös. Han klarade inte av att bli lämnad ensam alls så han gick loss på Mats ytterdörr. Han har en liten kattlucka i den och Rebell hade gnagt runt hela luckan för att ta sig ut. Fråga mig inte hur fan han lyckades eller hur han hann det på en halvtimme. Men jo, jag fick se det med egna ögon igår när vi hämtade honom och jag kan säga att det var fruktansvärt pinsamt. Mats sa att Rebell gjort liknande mindre saker under hela veckan och att han trodde att Rebell kunde bättre sig genom träning. Han älskar verkligen hunden och hade hoppats på att det gick att lösa, men tyvärr så gick det för långt igår. Jag var rädd att han skulle vara flyförbannad när vi kom men han var sitt vanliga muntra jag. Inte alls arg, skrattade mest. Jag bad om ursäkt flera gånger och ville såklart ersätta honom för skadorna. Det ville han inte ta emot, men vi försökte i alla fall.
Känns så jäkla tråkigt allting. Först blir man ledsen för att man ska behöva hitta en ny familj till hunden, sen ledsen när dom bestämmer sig för att behålla honom och inte nog med det. När man vant sig vid tanken så får man hämta hem honom och göra om allting. Behöva gå igenom det igen. Så fort Mats hade sagt att han ville behålla Rebell så tog jag ju bort annonsen på blocket och raderade alla mail från intresserade. Nu får man göra om allting från början. Det kan ta flera veckor för oss att hitta någon och det känns ganska hopplöst just nu.
Älskar Rebell, han är en underbar hund. Men vår situation är just nu ohållbar. För att vi alla ska må bra så måste vi hitta någon, riktigt snart.
Imorgon ska jag sätta mig ner och ringa till hundhem i Kalmar och Växjö för att se om dom vill hjälpa oss att hitta ett passande hem för honom. Kanske också sätta in en ny annons på blocket. Skriva precis som det är, både positivt och negativt, så är det förhoppningsvis bara seriösa och hundvana människor som hör av sig.

Simon och jag kom hem från Anna och Chrille för en stund sen. Liam och Alvin har lekt litegrann. Dumma mig som glömde kameran - igen! Måste bli bättre på det där..
Liam har precis ätit och ligger nu och sover. Simon är och handlar och snart är det dags att börja med middagen. Blir en lugn kväll ikväll. Simon har varit så snäll och tagit Liam hela tidiga morgonen och förmiddagen medans jag snaskade kudde så han kommer nog lägga sig tidigt ikväll. Förmiddagsveckan drar igång imorgon för honom med. Skönt att få ha honom hemma om kvällarna, speciellt nu när det är så fint väder också. Sol, sol, soool!

1 kommentarer:

Amanda sa...

Oj då...Jobbigt med hunden. :o/

Våran vovve har vi sluppt problem med. Inte ens när hon var valp hade vi problem med henne. Hon börjar ju dock bli lite till åren nu.

Hoppas det ordnar sig för er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam