lördag 16 maj 2009

» skruvs marknad

Jaha, då var man hemma igen. Varit ute på äventyr i Skruv denna soliga lördag. Allihopa möttes först upp hemma hos morfar och Lucia innan det bar av till marknaden. Kan väl inte påstå att det är så mycket att ha, man går mest och pratar med folk. Tycker det var synd att pappa inte dök upp bara. Det var ju ett tag sen man såg röken av honom nu. Visst, han ringer väl typ 2 gånger i månaden och det är ju helt otroligt i sig. Men man vill ju att Liam ska träffa sin morfar lite oftare. Har heller inte fått svar från honom om han tänkt komma på dopet, men det hoppas jag förstås att han tänkt göra. Men man vet ju aldrig med den där karln.
Marknaden ja, det fanns ju ingen risk att gå vilse direkt och speciellt mycket folk var det inte heller. Fast så har det varit i alla år där. Det blir lite roligare på torsdag när det är marknad här i Broakulla, då brukar det bli lite mera lajbans och ös. Nadde och Jörgen kommer förbi här innan och sen ska vi gå neråt allihopa. Ska bli skojsigt!

Liam ligger nu och sover. Han är totalt slutkörd efter all frisk luft och alla nya ansikten som pratat med honom idag. Igår var han också jättegrinig och dötrött, Han brukar alltid somna runt 22-tiden och sen sova hela natten men igår somnade han redan vid 19:30. Så ja, han var ganska trötter, lille fisplutten.
Han busade som tusan nu innan han skulle sova. Då tar han tag i mina fingrar när han ligger ner, spänner armarna, drar sig upp så han sitter, spänner benen och så står han upp, sätter sig och vilar, spänner benen igen, vilar och så håller han på så en bra stund. Ser så roligt ut och han riktigt strålar när han “kan fälv”. Ska filma det imorgon tänkte jag och visa här på bloggen..

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam