måndag 18 maj 2009

» rosor är röda…

Vaknade och upptäckte till min fasa att den förbannade förkylningen ännu inte har lagt sig. Det har bara blivit värre, tappat både smak- och luktsinnet också. Usch! Det blev ju inte bättre när Simon packade sina grejer för att åka till jobbet. Jahaja. Hur fasen ska jag klara två hundar och en grinig liten Liam helt ensam när jag egentligen bara vill dra täcket över huvudet? Läämnaa miig iintee…
Simon åkte i alla fall och jag hade fullt sjå med att få Liam att äta utan att kräkas upp allt igen och sen försöka få honom att somna. Det gick väl ganska så hyfsat tills hundarna började skälla som tokdårar när en bil kom nerrullandes på baksidan. Trodde att det bara var mamma som kom för att hälsa på, kikade ut genom rutan och se där! Simon står ute och småflinar för sig själv. - “Kom visst på att jag har semester hela veckan…” Ehm, va? Då hade min underbara man låtsats åka till jobbet men istället kört till Emmaboda och hyrt 3 filmer och köpt en bukett med 5 röda rosor. Gissa om jag blev överraskad!

IMG_1869IMG_1862IMG_1872

1 kommentarer:

Sara E sa...

vad gulligt av han..
vilken sambo du har! :)hehehe..
Puss Sara

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam