torsdag 28 maj 2009

» babyvakt

Vi har varit i Kalmar även idag för att lämna tillbaka babyvakten som vi köpte på Babyproffsen i måndags. Den var av märket Padwico och den var totalt kass! Bara brusade och igårkväll fick den ett rejält cp-ryck. Den brusade så in i helvete att man lika gärna kunde stänga av skiten och lyssna efter Liam själv. Pratade med Anna om att och hon trodde att det kunde vara en störning som gjorde att den brusade så förbannat. Hon kom hit och vi drog ut i princip varenda sladd i hela huset för att se om det var problemet. Men nej, det var det inte. Betalar man 600 spänn för en babyvakt så nog fan ska den fungera. Speciellt om man handlar sånt i riktiga babybutiker, dom måste man ju kunna lita på.
Anna tipsade i alla fall oss om den hon och Chrille hade köpt, en Philips som dom tyckte jättebra om. Dom hade köpt den på Coop Forum i Kalmar så vi rullade dit och köpte en för 799:-. Vilken jäkla skillnad! Inget brus, inte ett endaste litet schrrrrr överhuvudtaget. Helt underbar – och ganska tuff design! Massor av mer funktioner också. På Padwicon kunde man i princip bara höja och sänka volymen. Den nya hade massor av finurligt. Nattlampa, talk back-funktion i föräldraenheten, man kunde sätta den helt på ljudlös och då se lamporna blinka ifall Liam skulle göra ljud i från sig. Skitnöjd är jag i alla fall och ångrar inte att vi lämnade tillbaka den andra.

1 kommentarer:

Christian Franksson sa...

Ja den babyvakten har vi varit ruskigt nöjda med :) Hoppas allt e bra där borta på Landsvägen :) /Chrille

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam