fredag 8 maj 2009

» grusgropen

Liam nanar och Simon har åkt till Emmaboda för att handla och ta en tur runt ER-sjön med Diesel.

Vi har varit jätteduktiga idag. Dammat och dammsugit för fullt. Vardagsrummet blänker men det är fler rum som behöver putsas upp. Men vafan, nu är det helg. Sånt kan man pyssla med i veckorna istället.

Diesel och jag var nere i grusgropen innan och badade. Eller ja, han plaskade och jag tittade på.. Den här gången glömde jag i alla fall inte kameran så några bilder blev det.

IMG_1765IMG_1696IMG_1735IMG_1743IMG_1716IMG_1750IMG_1753IMG_1758IMG_1761

Ikväll ska Simon till Idrottsplatsen och kolla på när Johansfors möter Vissefjärda. Lisa tyckte jag skulle följa med också så Malin får träffa Liam som hon har tjatat om sen han kom. Vi får se hur det blir. Kanske kan kika förbi en sväng innan Liam och jag åker till mamma i så fall. Spendera en fredagskväll med att glo på karlar som härjar efter en boll är inget för mig…

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam