söndag 4 mars 2012

Mellomyslördag

Efter att ha busat med mormor och käkat hemmagjord pizza somnade Liam på soffan helt utmattad. Han måste ha varit helt slut efter att vi varit ute och hållit igång hel dagen. Vi lät honom i alla fall sova vidare, bar in honom till sin säng och började sedan titta på kvällens Andra Chansen. Vilken skit alltså. Mina favvisar Dynazty gick ju tyvärr inte vidare, men är glad att Seanidiotbanan fick stryk. Hellre Torsten än Bananen.

Faktiskt.

Efter melodifestivalen åkte min mamma hem och sambon och jag fortsatte kvällen med att titta på en film. Kände för en komedi ikväll så det fick bli What’s your number? med Anna Faris och Chris Evans . Givetvis med lite motstånd från sambon till en början, han är allergisk mot chick flicks. Men filmen var faktiskt jäkligt kul och charmig. Till och med sambon skrattade vid ett flertal tillfällen. Visst sjutton var den förutsägbar (vilket han var tvungen att nämna vid både ett och två och tre och fyra tillfällen…) men det är ju alltid såna filmer.

Nej, men ärligt, filmen var jäkligt bra. En bli-glad-film helt enkelt!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam