söndag 11 mars 2012

Kalasdag och mellokväll

IMG_9017

Liam äter tårta hos gammelmormor
och bonusgammelmorfar!

Klockan tre ramlade gubben och jag in hos min mormor och bonusmorfar Arne på dagens kalas, Arne fyllde 57 år förra veckan så han skulle firas lite idag. Liamfisen, som sovit där sedan igår, var inte alls på något välkomnande humör. Han var nyvaken och skitsur, jag som trodde han saknat sin mamma och pappa. Men han mjuknade till lite när det sedan var dags för smörgåstårta och banan- och chokladtårta till efterrätt. Och sen en massa bus och lek på det.

Vår lördagskväll har vi spenderat hos Tommy och Therese. Lille Felix sov och Alex var hos sin pappa på Öland så Liam hade alla leksaker för sig själv. Och alla chips och saften med för den delen. Det var en mysig kväll vi fick, tittade på Melodifestivalfinalen, åt onyttigt och de vuxna(?!) grabbarna spelade fylletornet och senare Fifa. Liam somnade i soffan alldeles utmattad så vid kvartb i midnatt begav vi oss hemåt efter en lång dag.

Båda mina grabbar sover nu och jag ska också krypa till kojs!

2 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Fan, är de bara jag som inte kollat på Melodifestivalen ;) hehe

Slipper dock bli upprörd över den här Ranelid ;)


Sv: Hehe aaa, det badkaret är bra litet ;) Ska bli skönt att bli av med det och det fula badrummet! Hihi

kram kram

✫Familjen Bus✫ sa...

Heeej!

Förlåt om jag tjatar på dig om lite olika designrågor. Minns att jag har frågat dig tidigare vilket program du gör dina designer. Har även varit inne på den för att försöka lära mig men fattade inte så mkt just då. Nu vill jag försöka igen, och undrar helt enkelt -IGEN- vad programmet hette ;) hehe


kramkalas

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam