söndag 4 mars 2012

Effektiv söndag

Trots att Liam och Simon kollat på Vasaloppet hela förmiddagen och jag tagit en lååång sovmorgon har vi hunnit med en hel del idag. Projekt förrådsrensning som man inte gärna gör för ofta. Det var väldigt behövligt trots att vi inte bott här i mer än 3 månader ännu. Men det blev ju ett sånt kaos när vi flyttade in, allt pressades in i förrådet då det inte var prio ett just då.

Det blev riktigt bra i alla fall och snabbt gick det också, bra teamwork helt enkelt. Liam var alldeles salig också, han hittade alla sina sandleksaker som minsann skulle bäras upp och ut på balkongen, trots att vi inte längre har en sandlåda. Hittade även hans trehjuling. Han hade lite svårt för att cykla på den i fjol, precis som om det var för tungt för de små benen. Men nu satte han sig direkt och cyklade för fullt. Gissar på att dom tjuvtränat på dagis!

IMG_8834IMG_8824IMG_8826IMG_8816IMG_8839IMG_8832IMG_8828

5 kommentarer:

Emma - Mamma till Viggo och Melker. sa...

Så fina bilder! :) Riktigt snygg jacka han har Liam!! :) Sötnos där!

Vanilla sa...

Vad lycklig han ser ut! Skönt att få förrådet fixat! :-)

Kram

Alfva sa...

Det kallar jag effektivt - men bra! Sånt jag också borde göra, men bara inte orkar ta tag i just nu... Haha! Snygging i stiliga jackan ju!

Nina (2 tävlingar igång) sa...

jaa men fick mig en liten chock då det va -12 då ja vaknade idag :S

Nina (2 tävlingar igång) sa...

Va roligt å mysigt han verkar ha det! Gosen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam