måndag 26 mars 2012

En hemmadag

IMG_9759

Sjuklingen är visst piggelin igen!

I natt var det en ledsen kille som inte kunde sova, det slutade med att han och jag gick in och la oss i soffan i vardagsrummet för att i alla fall få ett par timmars sömn. Och han somnade ganska snart efter det men vaknade i morse och var ledsen igen. Eftersom både Simon och jag är förkylda och halvdassiga tänkte jag att något var på gång även för vår lille då han var så trött och slö, så han fick stanna hemma idag.

Förmiddagen har varit lugn, vi har mest vilat i soffan men efter att ha ätit lunch och fått ett härligt bad blev han pigg som en mört. Så kanske behövde han bara vila upp sig lite. Jag tror i alla fall att han kommer gå på dagis imorgon så det känns skönt. Han är ju knappt aldrig sjuk vår plutt, han har fått sitt immunförsvar från sin morfar, så vi kan inte klaga. Men när han väl visar att han inte mår bra får man ha lite extra uppsikt helt enkelt.

1 kommentarer:

Emma sa...

ja tyvärr har vissa männsikor ingen skam i kroppen!

Har funderat på sådan mössa länge till B, diggar verkligen Nova Star kläderna:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam