lördag 3 mars 2012

40 m² kärlek

Medans pappa Simon varit på jobbet hela dagen och inte kommer hem förrän lite senare har Liam och jag passat på och grejat med balkongen idag. Vi har varit sjukt duktiga om jag får skryta lite.

Först grävt ut våra utemöbler och Liams rutschkana ur källaren för att sedan kånka upp dessa i de två evighetslånga trapporna. Trodde aldrig jag skulle lyckas bära upp det tunga glasbordet själv men det gick. Och inte lyckades jag krossa några rutor heller när det skulle bäras ut på balkongen.

Liam och jag har precis varit och handlat inför vår mellomyslördag. Det blir hemmagjord pizza och lite chippe och dippe till kvällen. Och så passade jag på att köpa lite fina påskliljor att pryda bordet med på balkongen. Åh, älskade älskade balkong. Det är 40 m² kärlek det!

IMG_8808IMG_8812

3 kommentarer:

Carolina sa...

Åh, jättefint blev det - härliga vår som är på ingående! <3 Kramar

Lilli- i väntan på telning nr 2 sa...

Hahaha MER än dubbelt så stor än min första lägenhet!

alexandra mamma till Tove och Lykke sa...

är den på 40 kvm ?? helt galet stort jue.. är inte alls avundsjuk :P
den är ju större än halva våran lägenhet..

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam