måndag 5 mars 2012

Dagishämtningen

Han var så himla ledsen i morse när pappa lämnade (han har eftermiddagsveckan nu) honom på dagis, men när man kommer och hämtar ska han inte följa med hem. Då ska det busas, hoppas och studsas!

Jag lyckades få med honom till slut och vi har nu handlat och hunnit äta lite middag. Resten av kvällen blir det nog lite film och lek om Liam får bestämma. Jag ska i alla fall försöka måla lite hyllor, har två stycken som ska upp i sovrummet där vi kan ha lite böcker och dom är just nu björkfärgade. Sen, om det blir någon färg över, ska vår hallbyrå få bli vit också! Ja, här ska kladdas vill jag lova.

2 kommentarer:

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Vad söt han är :)

Louise - Mamma till William sa...

Hej! Tack för tipset om skinnjackan, gick faktiskt till hm idag för att kolla om den fanns kvar och det blev ett köp =) den är verkligen jättecool!!
Visningen gick bra! Jag och William gick till öppna förskolan under tiden de var och kollade. Sambon fick stanna hemma, tycker det blir så jobbigt för lilleman med massa nya människor som kommer hem till oss hela tiden..
Men det är skönt att det är en hyresrätt för är det ingen som vill ha den är det inte vårt problem iaf =P hehe

Ha det så bra!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam