fredag 30 mars 2012

Mys med mormor

IMG_9985

Efter bus, lek och en god middag följde Liam med sin mormor hem där han ska sova över i natt. Hon ville ha honom lite för sig själv då det var ett tag sedan han sov över. Han hade knappt tid att säga hej då utan rusade glatt ner för trappen med sin packning och kastade en slängkyss efter sig! De skulle titta på film ikväll och leka med alla hans leksaker som han har där. Så honom går det ingen nöd på!

Gubben och jag ska ha en lugn filmkväll tänkte vi och se Dansa med vargar. Har sett den för en massa år sedan men såg bara halva, som jag inte ens minns något av. Men eftersom alla säger att den ska vara så himla bra så ska vi se hela ikväll i sällskap med en påse lösgodis och lite popcorn!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam