tisdag 27 mars 2012

Hos logopeden

Vid halv ett plockade gubben och jag upp Liam på dagis för att åka till Emmaboda och träffa logopeden för första gången. Tyckte det gick jättebra, han var så duktig så. Hon hade förberett lite övningar till honom som han utförde och så fick vi berätta lite hur vi upplever hans talsvårigheter, hur det fungerar hemma och hur han utvecklats på sistone. Jag tycker själv att han tar ett steg framåt varje vecka, ett nytt ord eller två kanske poppar upp. Det går hur som helst inte bakåt och det känns ju tryggt.

Hon tyckte i alla fall att Liam verkade vara på god väg att komma ifatt och han kan i princip när som helst börja prata på riktigt. Att han var som en svamp som sög upp allt vi sa men “sparade sig” än så länge. Och det har vi ju hört förut också, att det säger pang och så börjar dom prata. Så jag får helt enkelt hia mig lite, det kommer när det kommer.

Hon skulle skicka oss lite övningar som vi kan pyssla med och även en ny tid för möte. Nästa gång blir däremot inte förrän strax innan sommaren så det får man väl ta som något positivt!

1 kommentarer:

MansonDust sa...

Vi ska också till logopeden snart, på tisdag.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam