fredag 16 mars 2012

Myskväll med grillat, glass och film

Namnlöst-1 kopiera

Det har varit en härlig fredag vi fått. Full rulle hela förmiddagen men sen har vi bara tagit det lugnt hela kvällen, grillat på balkongen, ätit en god middag och myst!

Sambon gick och la sig tidigt då han ska jobba imorgon. Liam och jag däremot har hållit oss vakna, vi har tittat på film och ätit glass med bananer och hemmagjord chokladsås. Supergott.

Liam är ju för söt också. Han har fått pippi på Disneys Tarzan, han diggar aporna skarpt kan man säga, så den har vi kikat på ikväll. I början av filmen när den elake Sabor är med rullar han in sig i vår stora soffkudde och gömmer sig däri för den läskige leoparden.
Lite längre in i filmen när Tarzan och Jane lär känna varandra, där de håller sina händer mot varandra och lyssnar på varandras hjärtan, så kommer Liam fram till mig, varje gång. Då tar han sin lilla hand och håller den mot min, sen tar han sitt huvud och lyssnar på min mage och därefter tar han tag i mitt huvud och trycker det mot sin mage. Hur söt som helst!

1 kommentarer:

Madde sa...

Ja pappret var ju en kanonsmart ide. :D
Han ville öppna filmen direkt men jag kände att vi allt fick vänta tills vi hade tid att se den. ;)

Ohhh OM han ÄLSKAR DEN?!! Shit vi har reda sett den fyra gånger och han öppnade den idag! ;)

Verkligen en kanonvinst hehe.

Kramar.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam