söndag 25 mars 2012

Sommartid

IMG_9727

Halv tio blev jag väckt av en gladfis som kom in med fjärrkontrollen i högsta hugg. Men egentligen var hon ju halv nio, så man kan ju nästan påstå att jag, morgontrött som jag är, var uppe med tuppen. Gubben däremot gav sig av tidigt i ottan, han jobbar extra på fabriken idag nämligen så idag är det bara Liam och jag.

Fisungen och jag har fått i oss frukost, städat lite och varit ute och lekt i solen. Det är inte lika varmt som det varit innan i helgen, det fläktar lite mer, men annars är det riktigt trevligt i solen! Och det tycker givetvis Liam också som mer än gärna drar fram sina uteleksaker och åker rutschkana.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam