fredag 23 mars 2012

Min förkylda fredag hittills

IMG_9543

Jag har gått och blivit förkyld, näsan den rinner och halsen ömmar. Dock ingen feber på gång och jag hoppas verkligen den håller sig på avstånd, känner inte för att bli sängliggande framöver. Usch och blä.

Mina pojkar gav mig sovmorgon till klockan tio idag. Under tiden jag sov och tyckte synd om mig själv åt dom frukost ihop och gick sedan till lekparken. Jag fick ju aldrig ut Liam sen igår då han var på riktigt dåligt humör så han behövde springa av sig. När dom kom tillbaka skruvades det lite med motorcykeln innan de åkte till grannbyn för att handla inför helgen.

Liam sitter just nu och ritar. Givetvis hans pappas porträtt, om och om igen. Det måste vara hans favoritmotiv just nu för han ritar inget annat än det, inte ens mitt. Sambon tog precis en sväng med motorcykeln, vi har ju så härligt och soligt väder även idag!

1 kommentarer:

Vanilla sa...

Vad tråkigt att du inte känner dig bra! Hoppas att du snart är pigg igen och att ni får en bra helg! :-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam