tisdag 6 mars 2012

Mitt lilla monster

IMG_8859

Liam var lika glad som vanligt när jag kom till dagis vid två, men det varade väl inte så länge direkt. Så fort jag sa att vi skulle hem kom det lilla monstret fram i honom, som man ytterst sällan behöver utstå. Han skulle minsann inte med hem, satte sig på rumpan och stortjöt. Han måste ha vaknat på helt fel sida, om han nu sovit något alls, för hans humör fortsatte även när vi klädde på oss och när vi kom hem. Jag föreslog att vi skulle cykla lite på trehjulingen ute så skulle han säkert bli gladare igen. Icke då. Då föreslog jag istället att vi skulle gå in så han kunde vila och lugna ner sig. Men han skulle banne mig inte gå in om inte cykeln fick följa med. Och så stortjut igen.

Men nu har mitt lilla monster tack och lov lugnat ner sig. Det krävdes dock inte så mycket, en banan och vila i soffan. Men trött det är han verkligen, så han måste ha missat att sova middag idag vilket han tydligt behöver.

Jag tror jag ska lura mormor att hämta honom imorgon. Utifall att liksom. Man vet ju aldrig.

4 kommentarer:

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Lillkillen då :) Sånt där humör har Viggo med börjat få ;p 3 års trotsen som smyger sig på :)

Cissi sa...

Helt klart en dålig dag.. ;) hoppas det blir bättre imorgon

Pappan Anders sa...

De e inte lätt och vara trötter. Soligt väder och för lite sömn kan förstöra. Hoppas de gick bra för mormor, hehe :-)
Ha De!

anderslukas@hotmail.com

alexandra mamma till Tove och Lykke sa...

åh känner igen det här så väl.. Tove är ett moster varje gång hon hämtas.. hon hatar att gå hem.. hon vill alltid vara kvar på dagis.. :P

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam