lördag 30 april 2011

Valborgsmässoafton

Vår valborg har firats tillsammans med Therese, Tommy och deras lille Alex samt Jens, Milla och lille River. Det blev en tur till brasan givetvis där barnen busade runt och hade roligt. Därefter fortsatte vi hem till Tommy och Therese där barnen fortsatte busa, äta chips och dricka saft. Riktigt kalas, med andra ord!

Liam, Alex och VeronicaSambon, Liam, Niklas, Therese, Alex och Tommy Simon och LiamNikita, André och Nemo Liam, Alex och VeronicaMajbrasanLiam, Alex och RiverRiverLiam och RiverRiver, Jens, Milla, Tommy, Liam och SimonRiver, Milla och LiamTurturduvorna Therese och Tommy

Dagens outfit

IMG_5445IMG_5450IMG_5469

Mössa: Smultronbyn
T-shirt: Look at me
Zipjacka: KappAhl
Jeans: Lindex
Skor: Crocs

Kosta Veteranmarknad

Det blev såklart en tripp till Kosta Outlet där det idag varit veteranmarknad med finbilsparkering. Man blir ju tokig av att se alla gamla fina bilar och längtan efter drömbilen blir bara större och större. Några känningar från “den gamla goda tiden” när vi var ute på cruisingar och träffar sommar in och sommar ut stötte vi också på i vimlet.

Liam tyckte dock inte det var jätteroligt och jag var så hääääär nära på att låta honom få en ansiktsmålning. Han såg inte så entusiastisk ut men tyckte att dagiskompisen River och hans storebror såg festliga ut i sina målade små ansikten. Istället tog vi en fika i Rondellen och därefter lek i lekparken – mycket roligare tyckte Liam!

Cadillac Fleetwood -59Veteranmarknaden och finbilsparkeringenLiam och morbror framför en Cadillac Coupe de Ville -59Alvin och River i sina fina ansiktsmålningarPeter och AddeLiam och mormor vid en StingrayDags att fikaPeter och AddeLiam och mormor

fredag 29 april 2011

Hemma hos oss just nu…

IMG_5348 Aj, aj, vad det kurrar i magen nu…

…ligger fläskkotletterna och fläskfilén på grillen och sprider sin underbara doft i kvarteret. Potatisgratängen är strax färdig och snart ska vi äta smarrig fredagsmiddag. Det ska bli så attans gott! Resten av kvällen blir det lugn, ro och massa mys i soffan!

Dagens outfit

IMG_5328IMG_5329IMG_5343

Tröja: Snoffs Design
Jeans: Lindex
Skor: Crocs

William & Kate

Men vafasen. Liam och jag skulle ge oss ut och leka men så fastnar jag vid tv:n istället. Kan inte slita ögonen från bröllopet – kungliga bröllop är så vackra! Och så är det så intressant att spana in alla celebrities och annat lull-lull.

Ska bara titta en liten stund till. Yttepytteliten. Sen ska vi ge oss ut!

torsdag 28 april 2011

Liam och pappa

Det blev en tur till lekparken även denna kväll. Liam har lekt ute i trädgården hela dagen och vi behövde lite ombyte. Pappa Simon följde också med den här gången och mina pojkar gungade, åkte rutschkana och klättrade hej vilt!

Liam ligger nu i soffan och tittar på Toy Story 3 och pustar ut efter allt bus. Pappa Simon är i Skruv och tittar på fotboll. Han bad så snällt och blinkade med rådjursögonen så jag släppte iväg honom, hehe.

IMG_5265IMG_5289IMG_5303IMG_5296IMG_5323IMG_5277IMG_5299IMG_5313IMG_5309IMG_5311

Mysmorgon med långfrulle

IMG_5258
Liam under frukosten!

Liam och jag tog en härlig sovmorgon till klockan kvart i tio idag. Härligt, härligt! Sen dukade jag upp med en stor frukost med Liams alla favoriter; kokt ägg, Cheerios och rostmackor som vi åt framför Playhouse Disney. Mysigt med långfrukost!

Snart ska morbror och mormor vara barnvakter medans jag åker in till Växjö. Ska vara hos tandläkaren vid kvart i ett och börjar bli lite nervös, både över bedövningen, om det kommer göra ont och om jag kommer överleva. Vill inte, vill inte, vill inte…

onsdag 27 april 2011

Kvällspromenad till lekparken

Liam, jag, morbror Adde och Diesel tog en härlig promenad till lekparken efter middag och disk. Tyckte Liam skulle få leka av sig innan läggdags. Hans dagiskompis River kom också dit med sin mamma och pappa och pojkarna busade runt som attan!

IMG_5216IMG_5247IMG_5225IMG_5234IMG_5233IMG_5245IMG_5231

Skip Hop Zoo Pack

Dessa ryggsäckar är ju bara för söta! Har länge trånat efter en till Liam som han kan ha till dagis och vid övernattningar och nu äntligen ska han få en alldeles egen – men vilken?! Allihopa är ju så fina och det är svårt att välja bara en. Liams mormor röstar på grodan, morbror på biet och jag på ugglan. Jisses, det här blir inte lätt…

Vilken ryggsäck är din favorit? Och vilken ska jag välja?!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam