söndag 7 augusti 2011

Sista dagen

IMG_1509Liam har roligt i rutschkanan!

Idag är det vår absolut sista dag i stugan. Vi har varit riktigt flitiga och städat och packat det mesta inför hemresan. Har sagt att vi bara stiger upp imorgon, städar av det sista och åker så tidigt vi kan. Får stanna och äta frukost på vägen, kan ju vara mysigt!

Efter städning och packning åkte vi in till centrum för att äta middag på Offside. Tredje gången på en vecka men dom har ju så god mat, och så är det skönt att slippa laga själv när man har semester! Efteråt stannade vi till på Ica och köpte glass och Liam åkte i deras stora rutschkana! Så det är en nöjd kille som nu sitter och tittar på Toy Story 2 och myser med pappa i soffan!

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Vilken mysig semester ni haft! OCh kanonväder verkar ni ha! :) Hoppas att ni får en bra hemfärd.
Kramar

Anonym sa...

Det är alltid lika sorgligt tycker jag att sommaren är över, hade gärna blivit en sommar till för mig.

enkla nettan

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam