fredag 19 augusti 2011

The Big Bang Theory

Under åren som The Bing Bang Theory snurrat i rutan har jag alltid zappat bort serien fort som ögat. Har aldrig trott att det vore något för mig förrän sambon fastnade. Då råkade visst jag också göra det. Så nu håller vi på att ta oss igenom första säsongen och jag kan bara inte sluta! Den är så jäkla bra! Trots att man inte förstår hälften (min IQ är väl kanske “något” lägre än karaktärernas) så skrattar jag så tårarna rinner varje avsnitt. Mina favoriter? Helt klart underbarnet Sheldon och den hopplöse romantikern Howard – så sköna! Meeera! Ge mig meeeraaa!

6 kommentarer:

mamma jakeline sa...

Ja visst är serien härlig! :) Fastnade för den första gången jag såg något avsnitt! :)

Anneli - FixaDinBlogspot sa...

Visst är serien underbar!!! Min favvo är nog Rajesh, han har det inte lätt med flickorna, stackarn *skrattar*

Kram från Anneli

ingrid sa...

hihi vad härligt att du "upptäckt" serien, den är fantastiskt rolig! Jag älskar Sheldon! och hans Bazinga! haha..

bagerskan sa...

Klart väldens bästa serie!

maria sa...

ÄLSKAR denna serie!!! du kommer skratta ihjäl dig när du kommer till det avsnitt när Sheldon är i bollhavet ;) sök på youtube oå ordet BAZINGA hahahahaha

Fröken svår sa...

Ja denna serie är brilliant! Jag köpte de säsonger som kommit ut på dvd när jag börjat min mammaledighet- helt perfekt när jag ändå bara satt i soffan och matade dygnet runt =) Love it!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam