onsdag 10 augusti 2011

Rymningsförsök

IMG_1866
Bild på Diesel från i vintras!

Vår Diesel har varit på rymmen idag, för första gången. Han var ute (han springer alltid lös) och lekte i trädgården med Peter (mammas kille). När han sen skulle gå till jobbet, som ligger tvåhundra meter härifrån, så stannade inte Diesel kvar som han brukar, han skulle följa med! Han tyr ju sig till Peter, alltid gjort, och ännu mer sen han bott där under veckan vi var i Skåne. Men Peter såg ju inte att han kom efter och stängde porten till glasbruket, så då tänkte Diesel att han kunde springa runt istället.

Jag gick ut och skulle kalla in honom, då var han borta och inte kom han när jag ropade heller. Fick lite smått panik (han är ju inte aggressiv men stöter han på en hund av den otrevliga sorten kan det bli livat) och tänkte ge mig ut och leta efter honom. Då ringer min lillebror som bor på Öland. Då hade hans förra chef, Giggi på Kosta Boda Art Kafé, sett Diesel springa runt bland turisterna. Det var då hon ringde till lillebror. Och han i sin tur stirrade upp mig så in i helsike, sa att Diesel var påkörd och att jag skulle köra upp och hämta honom. Fy fasen, jag var livrädd. Kunde se bilden framför mig hur han låg där. Men som tur väl var så var det bara ett litet missförstånd, visade det sig.

Jag kastade in Liam till mormor och slängde mig i bilen. Hann inte mer än till brevlådorna förrän jag fick se Giggi i vägkanten med Diesel. Då hade hon fått med sig honom ner till oss, helt oskadd!

Jäkla hund, fasen så rädd jag var!

4 kommentarer:

Amanda sa...

Puh! Vår hund har också varit på villovägar ensam en enda gång och jag vill inte uppleva det igen. Jösses så rädd jag var! Tur att det gick bra för er äventyrare iaf. :)

alexandra mamma till Tove sa...

ush vad läskigt.. tur att allt var bra ändå..

och snacka om att man kan vrida och vända på vad folk säger.. det blir lätt missförstånd.

Fru P sa...

Usch det är så otäckt. När våran har dragit har jag haft sådan ångest över att han ska bli påkörd, det är ju så jobbigt.

Skönt att höra att allt gick bra och roligt att kika i din blogg :)

✫Familjen Bus✫ sa...

usch vad läbbigt... skönt att han var oskadd!

kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam