fredag 26 augusti 2011

Födelsedagen är snart till ända…

IMG_2197Liam äter glass på Kosta Outlet!

…och jag har haft en jättebra dag! Efter besöket i storbyn gick vi en sväng till Kosta Outlet med Liams mormor för att spana runt. Givetvis blev det ett stopp i Glassbaren också, Liam har ju full koll på att den ligger på bottenvåningen. Och inte har han något emot att åka (upp on ner, upp och ner) i rulltrapporna heller! När vi satt oss för att äta glass fick jag en födelsedagspresent av mina två pojkar också, en ursnygg handväska från Björn Borg som jag spanat in länge! Mina andra födelsedagspresenter får jag längta lite till efter, för kalaset är inte förrän nästa helg. Men den som väntar på något gott!

Ikväll har sambon varit på fotboll, Liam och jag har varit hos min mamma och ätit varma mackor med kantarellstuvning och annat gott. Peter och lillebror var med också med såklart! Och mamma var snäll och passade Liam lite till så jag kunde fixa det sista inför barnloppisen imorgon och körde bort allt till André så vi inte behöver stressa i morgon. Börjar faktiskt bli lite nervös nu!

Liam somnade sent ikväll, men sover nu efter ett bad. Jag och sambon ska krypa ner i soffan och titta på The Big Bang Theory. Behöver min dagliga dos! Sen är det bums i säng, kommer bli en lång dag även imorgon!

Tusen tack för alla gratulationer idag! Både på mobilen, irl och på facebook! ♥

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam