lördag 6 augusti 2011

Stranden i Åhus

Vi blev glatt överraskade när vi steg upp idag, väderprognosen i Åhus hade ändrats från mulet till soligt så våra planer på att åka till stranden gick i lås. Fick en jättebra plats precis vid strandkanten och Liam var eld och lågor! Vår lille badkruka, som han annars brukar vara, skuttade glatt ner i vattnet för att bada och blaska. Förra sommaren, när vi var i Böda, satt han ju bara i kanten och byggde sandslott, men denna gång var inte sandleksakerna lika intressanta!

Efter en massa badbus gick vi till strandrestaurangen för att äta lunch. Fick in en jättesmarrig och stor räksmörgås (ja, jag vet.. jag är en räkoholic!) och det var riktigt gott. Liam åt pommes (och snodde räkor från mig) och sambon åt ciabatta med kyckling och mozzarella. Mums!

Nu är det bara knappt två dagar kvar här i stugan, på måndag klockan 12 åker vi hemåt. Tycker vi hunnit med en hel del skoj trots att tiden gått sjukt fort. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, grilla och ha det gott. Morgondagen kommer ägnas åt att städa och packa inför hemfärden!

IMG_1454IMG_1461IMG_1451IMG_1398IMG_1462IMG_1469IMG_1465

7 kommentarer:

FruSofie sa...

Åh vilka härliga bilder, önskar att jag med kunde tagit mig till Åhus idag men det är jobb som gäller!

Fortsatt trevlig helg!

alexandra mamma till Tove sa...

vad är det för typsnitt du använder för det ser inte ut som det brukar..
funderar på om det är för att jag har lagt till en massa typsnitt på min dator..

alexandra mamma till Tove sa...

jag tog bort de typsnitten som jag inte gillar och nu ser det helt normalt ut på din blogg igen..

Tess sa...

Härliga bilder!
Vilken tur att väderprognosen hade ändrats...hihi
Kram

Malin sa...

Härliga bilder! Ibland önskar jag att Kalle oxå kunde sitta lite vid kanten o leka. Men han är helt galen! Tar sats och springer ut på det djupa och säger att han kan simma :D
Mammahjärtat sitter i halsgropen, hehe

✫Familjen Bus✫ sa...

Fina bilder! Är inte alls avis :) hihi

kram kram

Marielle sa...

Det är så snyggt när du lägger bilderna så där som i ett kollage! Hur gör du det? Direkt i bloggen eller i ett bildprogram?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam